O nama

Advokatska kancelarija Čamagić M. Kristina pruža klijentima sve vrste pravnih usluga i pravne pomoći iz svih oblasti prava.

Kancelarija je, između ostalog, specijalizovana za rešavanje pitanja iz privrednog prava - osnivanje firmi, organizacija i registracija privrednih društava, likvidacija pravnih lica.

Uspešno zastupamo klijente u krivičnim, parničnim, vanparničnim, prekršajnim i izvršnim postupcima.

Takođe, kancelarija je specijalizovana i za rešavanje pravnih pitanja iz oblasti porodičnog prava - razvod braka, zaštita od nasilja u porodici, izdržavanje, kao i rešavanje imovinskopravnih pitanja u vezi podele bračne tekovine.

Sačinjavamo sve vrste ugovora: ugovor o poklonu, ugovor o prometu nepokretnosti, ugovor o doživotnom izdržavanju, predbračni ugovor, ugovor o zakupu...

Naša advokatska kancelarija će vam pružiti brz, kvalitetan i profesionalan rad u rešavanju vaših pravnih problema.

Naša advokatska kancelarija će vam pružiti brz, kvalitetan i profesionalan rad u rešavanju vaših pravnih problema.

Poverenje je temelj naših odnosa sa klijentima

Težimo da svaki naš rezultat bude bolji od prethodnog. Najbolja preporuka za našu advokatsku kancelariju su naši zadovoljni klijenti u Beogradu i Srbiji. Istrajni smo u pronalaženju novih rešenja, koja su efikasna i po najvišim merilima advokatske prakse. Gradimo odnose sa klijentima zasnovane na poverenju i iskrenoj pažnji, uvek štiteći njihov interes i reputaciju.

Pozovite nas

Pozovite nas i rešite svoj problem na profesionalan i brz način.

RADNO VREME OD 9:00 DO 17:00
SUBOTA 9:00 - 14:00

+381 64 15 81 993

office@advokatcamagic.rs

TOP